Marmaris Dalış Turu

Su sporlarını severler tarafından sıklıkla tercih edilen dalış aktivitesini mutlaka Marmaris’te de denemelisiniz. Türkiye’nin ünlü tatil bölgelerinden biri olan ilçe bu konuda kendini oldukça geliştirmiş durumdadır.
Sabah saatlerinde başlayan dalış turu, akşam saat 17:00 civarına kadar sürmektedir. Bu süre içerisinde tekneniz birkaç farklı noktada demirleyebilir. Marmaris Dalış Turu sırası sizde olmadığı zamanlarda da uğrak noktalarda denizde yüzebilir ya da teknede güneşlenebilirsiniz. Seçtiğiniz dalış turu paketine göre öğle yemeği de tekne tarafından sağlanacaktır.
İkinci dalış noktasında uzman eğitmenlerle dalışınız sırasında teknede bulunan bir fotoğrafçı, denizin altında sizin fotoğraflarınızı çekecektir. Bu sayede size bu tecrübeden gerçek bir kanıt kalacaktır.
Tekne tarafından sizin için profesyonel ekipmanlar sağlanmaktadır. Her ihtiyaca göre ekipmanı bünyesinde bulunmaktadırlar.
Denizin altındaki yeni dünyayı keşfetmek ve eşsiz bir dalış tecrübesi yaşamak istiyorsanız eğer tatiliniz sırasında mutlaka dalış turuna katılmalısınız. Bu sayede tatiliniz sonundan muhteşem anılara ve fotoğraflara sahip olabilirsiniz.