ILICA HOTEL SPA & WELLNESS THERMAL RESORT

Doğal güzelliklerle çevrili huzurlu bir atmosferde hizmet veren Ilıca Hotel SPA & Wellness Resort, misafirlerine huzurlu bir tatil yaşatıyor.
Zevkli dizayn edilmiş odaları, çocuklar için hazırlanmış özel mekanları, günün her saatinde kaliteli hizmet anlayışı (termal ve thalasso havuzları), yüksek standartlarda hizmet verebilen balo ve toplantı salonları ile Ilıca Hotel SPA & Wellness Resort, misafirlerine unutulmaz bir tatil sunuyor.
Ilıca'nın en özel koyunda, mavinin her tonuyla buluşmanın ayrıcalığını hissederken, tesisin mavi bayraklı plajında denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.
Ayrıca tesiste thalasso havuz, açık ve kapalı havuzlar, tatlı su havuzu, deniz suyu havuzu, çocuk havuzu ve termal havuz olmak üzere 7 farklı havuz bulunuyor.
Tesisin spa merkezinde hem vücudunuzu hem ruhunuzu dinlendirebilir, Uzak Doğu'nun egzotik kokularıyla rahatlayabileceğiniz özel terapilerden faydalanabilirsiniz.
Uluslararası ve yöresel mutfakların en güzel lezzetlerinden oluşan menülerin tadına varabileceğiniz tesis restoranlarında, Ege'nin tatlı esintisi eşliğinde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
Ailece keyifli bit tatil geçirebileceğiniz tesiste; çocuklara özel animasyonlar, çocuk havuzu ve kulüp gibi hizmetler yer alıyor

Галерея