GREEN NATURE RESORT & SPA HOTEL

Green Nature Resort Spa Marmaris, Siteler bölgesinde bulunmaktadır. 32000 m2 alanda kurulmuş olan Green Nature Resort Spa otel herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Denize 500 - 600 metre arası uzaklıkta olan Green Nature Resort Spa misafirlerine shuttle servis imkanı sunmaktadır. 
Tesisin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. 
Arzu ederseniz tesis içerisinde bilardo oynayabilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan spa, jakuzi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. İhtiyacınıza göre tesisteki doktor, fotoğrafçı, kuaför, market, araç kiralama hizmetlerini kullanabilirsiniz. 
Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Odanızda bulunan merkezi klima/split klima ile oda sıcaklığınız ayarlanabilir. Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, telefon ve oda kasası standart odalarda mevcuttur. 

Галерея