DIVAN HOTEL

Adana şehir merkezinde konumlanan Divan Adana, misafirlerine iş seyahatleri süresince oluşabilecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. 

Şirketlerin genel merkezlerine ve Adana Ticaret merkezine yakın mesafedeki özel konumu ile avantaj sağlayan tesisin modern bir tasarıma sahip, farklı büyüklüklerde 180 odası bulunuyor. 

Misafirlerinin konforu için özenle dekore edilmiş odalarının tamamında; minibar, LCD TV, uydu yayını, kasa ve kablosuz internet erişimi bulunan tesisin, Superior ve Deluxe odalarında ise özel giyinme bölümü mevcut. 

Büyüleyici SPA keyfiyle misafirlerini karşılayan Divan Adana; sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu ve masaj imkanlarıyla sağlıklı yaşam için gerekli tüm detayları misafirleri için düşünüyor.

Divan Adana, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı Divan Pub A La Carte restoranı ve gün içinde atıştırmalık unlu ve tatlı mamullerin servis edildiği Divan Pastanesi ile konaklama süresi boyunca misafirlerine özel tatlar sunuyor.