SENTIDO LYKIA RESORT & SPA

Ölüdeniz mevkiinde yer alan Sentido Lykia Resort & Spa, doğanın kucağında, kalabalıktan ve gürültüden yalıtılmış ortamda misafirlerini ağırlıyor. Denize sıfır konumdaki tesisin kendine ait özel plaj alanı bulunuyor.
Tesisin deniz ve doğa manzaralı, modern dekorasyona sahip odalarında; balkon, klima, minibar, televizyon ve uydu yayını yer alıyor. Ücretsiz özel otopark, kablosuz internet, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj muhafazası; tesisin sunduğu diğer imkanlar arasında bulunuyor.
SPA ve sağlık merkezinde yer alan; sauna, hamam, buhar odası ve masaj uygulamaları, misafirlere yenilenme ve zihinlerini rahatlatma imkanı veriyor.
Spor yapmayı seven misafirler için; tenis kortu, mini golf ve fitness center gibi seçenekler tesiste yer alıyor.
Tesisin açık ve kapalı yüzme havuzları, plaja alternatif oluşturuyor. Havuz barda, gün boyu ferahlatıcı kokteyller misafirler için hazırlanıyor.
Zengin sabah kahvaltısı her sabah açık büfe olarak servis ediliyor. Açık büfe olarak sunulan öğle ve akşam yemeklerinde, Türk ve dünya mutfaklarının farklı lezzetleri titizlikle hazırlanıyor. Ayrıca tesis içerisinde; İtalyan, Türk, Akdeniz, Uzak Doğu ve Asya mutfaklarının tatlarını sunan a la carte restoranlar hizmet veriyor.
Ölüdeniz'de; doğa yürüyüşleri, kano, dalış, tekne turu ve yamaç paraşütü gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.