RAMADA HOTEL & SUITES ISTANBUL

İstanbul'un en önemli ticaret ve alışveriş merkezlerinden biri olan Şişli'de bulunan Ramada Hotel & Suites Şişli, 12 superior, 5 teras superior, 8 teras suit, 5 köşe suit ve 35 deluxe suit olmak üzere toplam 65 oda ile konuklarına hizmet vermektedir. Oldukça şık ve ferah şekilde dekore edilmiş odaları ve ortak kullanım alanları ile tesis, konuklarına beklenenin de üzerinde hizmeti sağlamayı hedeflemektedir.
Ramada Hotel & Suites Şişli odalarının tamamı sigara içilmeyen oda olup, odaların tamamında uydu TV, Wİ-Fİ, kasa, mini bar, klima, telefon, banyo, bornoz, saç kurutma makinesi, ütü bulunmaktadır. Aynı zamanda tesisin en belirgin genel özellikleri arasında otopark, restaurant, sauna, SPA merkezi, toplantı odası, TV odası, Türk hamamı, ücretsiz gazete, 7/24 açık ön büro, araç kiralama, bar, buhar odası, çamaşırhane, emanet kasa, jeneratör, kuru temizleme, masaj sıralanabilir.
Ramada Hotel & Suites Şişli, bünyesinde bulundurduğu restoranında konuklarına Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin servis edildiği lezzetler sunmaktadır. Bununla birlikte bar ve snack barda atıştırmalıklar ve çeşitli içecekler sunulmaktadır.