BURSA

Bursa konumu Bursa'nın Türk şehri Türkiye'nin kuzeybatısında yer alan, devlet nüfus açısından dördüncü sırada yer kaplar ve Ankara ve İstanbul arasında yer alan sanayi elin en iyi Türk şehirler, biri olarak kabul edilir ve Osmanlı Khaddaondkar zaman, içinde çağrıldı Osmanlı zamanında eyaletinin başkenti ve en ünlü başlıkların yeşil Değişim adıdır ve bu bir kayak merkezinde arkasında tesisi ve (Uludağ) olarak adlandırılan ve bir tarihsel ve arkeolojik mekanı olarak kabul edilir parklar bulunmaktadır çeşitli ormanlar, kamu bahçeleri ile çevrili, yeşil doğası nedeniyle Güveler döneminden kalma binaları nerede bulduk Ne ve Osmanlı padişahlarının mezarları.

Osmanlı İmparatorluğu Borsa ilk sermaye, Borsa biz Osmanlı camilerde en büyük ifadesini görebilirsiniz (bu veriler Pers ve Bizans modellerine bağlı bir durum) Türk mimarisi ve antik geliştirilen Osmanlı cami mimarisi onları geride Osmanlıların mimarlara sol şehir olduğu bilinmektedir Aderna (imparatorluğun ikinci başkenti) ve İstanbul (üçüncü ve son imparatorluğun başkenti) burada gerçek bir mimari mucize göreceksiniz.

Mimarlık ve sevgililerle ilgileniyorsanız, Bursa Büyük Camii ile Selçuk tarafından yaptırılan Bursa Yeşil Camii'ni ziyaret etmelisiniz. Sanat bir mimari şaheserdir ve Bursa'da görmek ve Bursa'da görüntüleyebilir tek şey değil Balfaragh Ali mimarisi güzel göz kamaştırıcı ama cami keyfini birçok harika cami bulunuyor sadece tek, ama Türk Borsası'ndaki eski Osmanlı evleri güzel çok var.

Ünlü City Borsa sıcak sıcak banyolar ve "kaplıcalar" olarak adlandırılan tatil veya buhar banyoları, yüksek ısı en büyük numarası vardır ve ayrıca kalmak için size doğru yerde seçebilir yerinde sofistike duygusu ile ve bir mola verilebilir lüks otellerde çok sayıda sahiptir kentte var Şehrin merkezinde, fiziksel koşullarınız için uygun maliyetle seçebileceğiniz birçok otel var.

Hem de Ulu Cami yanında Bursa'nın şehir merkezinde birçok diğer bazı kutuları vardır Eğer Han Koza Han iPic gibi komşu alanlarda Borsa ve alışveriş örten çarşıda alışveriş için iyi bir fırsat var olarak yansıtan çeşitli malların geniş bir yelpazede sunmaktadır Bursa büyük daha tarihi yapılarda alışveriş alanıdır Şehrin alışkanlıkları ipekli tekstiller ve ünlü ipekli eşarplar gibi kentte bir parça hatıra eşyası olarak satın alabilirsiniz.

Orada bir yemek Shahira olarak orada yemek güzel ve ünlü Bursa şehir taze iyi meyve, özellikle şeftali meyve çeşitleri ünlü uzmanlaşmak değişimi onlar Bursa kentinde sevdiği meyve olarak kabul edilir çünkü Bursa'da yiyin, zevk özel bir tür var ... hem de kebap Iskandar denilen Bursa kentinde ünlü kebap bir tür var Kızarmış tereyağı ve bazı lezzetli domateslerle servis edilen ihale eti ile ilgili lezzetli tatıyla tanınır.

Eğer sadece orada güzel soğuk hava keyfini Uludağ (Büyük Dağı) üstüne kaçabilir şehrin gürültüsünden sıkılıp uzun mesafeleri yürüyebilir ve ben bir yerde zevk ve kışın buz üzerinde kayak keyfini ve yerinde anıtın bazı resimler aldı zaman.

Tarihsel görülecek Uludağ'ın gelen Olympus Dağı Bursa şehir eteklerinde yayılmış ve merkezi beş yerler vardır, turistik vardır dağın tepesine ek olarak

En önemli yerlerinden Yeşil Cami, Şehir Merkezi ve Kalesi, yaklaşık üç saat içinde dolaşabilirsiniz.

Burada dağın doğusundan batıya, önemli gezi bölgelerini göstereceğiz.

Türk Menkul Kıymetler Borsası'ndaki en önemli turistik mekanlar

1- Yeşil Cami:

Yeşil Cami'nin tarihi üzerine merkezli alanı doğuda bileşik aktı ve Prens Sultan Camii, orada (CAMI damladı) ve aynı cami, tarihi (teolojik kolej) ait okulda yanında bulunan Imperial (gelincik) ve Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ne mezarı kapsamaktadır.

2- Şehir Merkezi (Sahar Merkezi):

Bursa tarihi kent merkezidir ve kentin ticaret ve kültür merkezi olup Bursa'nın geniş bir kesiminde yer alır ve kentin en büyük tarihi kültür merkezidir.

3- Mouradi Camisi:

On dakika batıdan yokuş yukarı yürümek ve Ulu Cami Kale eski Borsa Osmanlı hanedanının kurucuları olan bazı eski evler ve Osman ve Orhan'ın mezarların varlığı ile şehrin eski parçasıdır kabul edilir ve güzel vadinin panoramik manzarası olan

Maradiyeh Camii kompleksinin merkezinde, sultanların mezarları, eski Osmanlı manto ve tarihi evlerin bulunduğu sakin bir mahalle.

Kaplıcalar:

Eğer Osmanlı cami ziyaret etmek niyetinde ve güzel camilerde mimarisine hayran veya tuvalete gitmek varsa da ... hem kurucusu mezarı olmadığı için orada dikkat çekiyor eski cami, evler, mineral ve sıcak su ve sıcak suda yıkanmak için gelenlere barındırmak için inşa birçok otel varlığı yerine ünlüdür Sıcak Orada seyahat etmenizi kolaylaştırmak için bir araba kiralamanız gerekir.

- Oludag:

Uludağ antik Alpetheinah dağ yamaçlarında inşa Adını Uludağ şehre sanılıyor 8343 metreye eşittir yaklaşık 2543 metre yükselir korumak aittir

23 kilodan sonra şehir merkezinden başlayan otobüsler ve araçlar var, bunları kolayca ulaşabilmek için kullanabilir, en üstte soğuk havanın tadını çıkarabilir veya kışın kayak yapabilirler.

Küçük otobüsler şehir merkezinden ve araba kilometrelerinden başa 23, yaz yürüyüşü, kış kayağı için geçer.

6 - Aznik Gölü:

Bursa'nın beşinci büyük gölü olan Marmara bölgesi ve ilk doğal bir rezerv olarak kabul edilen güzel bir turistik mekan tüm su sporlarını pratik yapabilir