SUNAK BOUTIQUE HOTEL

Ürgüp merkeze yürüme mesafesindeki otel, misafirlerini iki yüz yıllık tarihi bir konakta ağırlıyor. Otel orijinal kökboyalı kabartma tavan göbekleri, kabartma melek figürleri, çarkıfelekleri ve orijinal tonozlarıyla Rum Ortodoks sivil mimarisinden izler taşıyan etkileyici bir atmosfere sahip. 
Olağanüstü bir manzaraya sahip otelde 10 oda mevcut. Tarihi dokusu korunarak dekore edilen otelin odalarında ankastre duşlardan masajlı jakuzilere, Türk hamamından iPod yuvasına misafirlerin konforu için pek çok detay düşünülmüş. Odalarda; elektrikli su ısıtıcısı, kahve makinesi, 0,5 ccl kapalı şişe su, minibar, uydu yayını, LED TV, Wi-Fi erişimi gibi olanaklar bulunuyor. 
Sabahları organik yumurta ve yöresel reçeller gibi lezzetlerin süslediği kahvaltı menüsü ile güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Otelin restoranında bölgenin görkemli yıllarından izler taşıyan etnik menü ile lezzet yolculuğuna çıkabilirsiniz.
Bölgedeki pek çok aktivite için elverişli bir konuma sahip olan otelde konakladığınız süre boyunca; vadi gezisi yapabilir, balonların eşlik ettiği eşsiz Kapadokya manzaralarını fotoğraflayabilirsiniz. Ayrıca; jeep safari, bisiklet turu, ATV turu, sema gösterileri ve kayak gibi olanaklar da tatilinize renk katacak aktiviteler arasında yer alıyor.