UTOPIA WORLD HOTEL

Utopia World De Luxe Hotel Antalya, Alanya bölgesinde bulunmaktadır. 105000 m2 alanda kurulmuş olan Utopia World De Luxe Hotel ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesisin denize uzaklığı 100 - 200 metre arasındadır. 
250 m uzunluğundaki sahile sahip tesisin kendine ait iskelesi vardır. Tesisin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. 
5 adet açık yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz. Banana, jetski hizmetleri ile sahilde eğlenceli vakit geçirme imkanı bulacaksınız. Aksiyon sever tatilciler için dalgıçlık okulu, bisiklet imkanı bulunmaktadır. 
Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Tesis içerisinde bulunan doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market, araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 
Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Odanızda bulunan merkezi klima/split klima ile oda sıcaklığınız ayarlanabilir. Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, kablosuz internet, telefon ve oda kasası standart odalarda mevcuttur. 
Oda servisi hizmeti bulunmaktadır.