RUBI PLATINUM

Akdeniz’in misafirperverliğini, tüm renklerini, pozitif enerjisini ve gastronomi kültürünü, platinum her şey dahil hizmet anlayışını, üstün konfor standartları ve zarif mimarisi ile birleştiren Rubi Platinum,misafirlerini Akdeniz’in Beyaz Sarayı'nda ağırlıyor.
Özel bir koyda denize sıfır konumu ve muhteşem plajı ile öne çıkan tesisin odalarında, misafirlerin rahat edebilmesi için pek çok detay bulunuyor. Farklı tiplerde, şık dekorasyonlu odaların bir kısmı deniz ya da havuz manzarasına açılıyor.
Tesiste farklı konseptlerde (İtalyan, kebap, deniz ürünleri, Akdeniz mutfağı) hizmet veren 2 a la carte restoranın yanı sıra zengin bir açık büfe ile Akdeniz lezzetleri sunuluyor.
Rubi Platinum Spa Resorts & Suites'te misafirler yiyecek ve içecek ikramları ile kapıda karşılanıyor, tüm misafirlere odaya kadar eşlik ediliyor. VIP misafirler için odada check-in ve özel asistanlık hizmeti, tüm odalara genel müdür karşılama mektubu, şemsiye hizmeti, özel araçlarıyla gelen misafirlerin araçlarına çıkışta su bırakılması hizmeti sunuluyor.
Renkli etkinlikleri ve eğlenceli aktivitelerle misafirlerine keyifli bir tatil sunan tesiste aynı zamanda 2 açık ve kapalı havuz ve aquapark (4 kaydıraklı) mevcut.