SENZA THE INN RESORT AND SPA

Senza The Inn Resort&Spa, Antalya, Alanya-Türkler Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 125 km, Alanya merkezine 20 km, Manavgat merkezine 25 km, Konaklı merkezine 5 km uzaklıktadır. Çocuklarınız ile birlikte konaklama imkanı sunan otelin bebek bakıcısı seçeneği bulunmaktadır.

Senza The Inn Resort&Spa denize 400 metre uzaklıktadır. Tesisin kendine özel kum ve çakıllı plajları bulunmaktadır. Su sporlarını sevenler için tesisin sunduğu faaliyetlerden yararlanarak gün boyu eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tatiliniz boyunca air hokey, banana, bilardo, atari salonu, bisiklet, boccia, bowling, dalış kursu, hava hokeyi, deniz bisikleti, masa oyunları, langırt, paraşüt, su sporları, aerobik, basketbol, dart, fitness ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınız için animasyon, show mevcuttur.Senza The Inn Resort&Spa, çocuklarınızın eğlenceli zaman geçirmeleri için mini club ve mini disco faaliyetleri de sunmaktadır.

Otelin sunduğu berber&kuaför, fitness, güzellik salonu, masaj, sauna, Türk hamamı, spa, kese, cilt bakımı hizmetlerinden yararlanarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz.