DIVAN HOTEL

Birbirinden seçkin otelleri bünyesinde bulunduran Divan Grubunun geleneksel amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, seçkin konuklarına Türk misafirperverliğini, lüks tasarım anlayışı ve eşsiz bir yorumla sunuyor. 
Taksim Meydanına ulaşan ağaçlı bulvarın başında yer alan Divan İstanbul, şehrin en önemli merkezine sadece birkaç adım uzakta bulunuyor. Bu da, hem İstanbulu İstanbul yapan tüm unutulmaz tarihi ve kültürel yerlere, hem de iş dünyasının önde gelen kurumlarına kolay ulaşılabilir olması anlamına geliyor. 
Otelin merkezi konumundan gelen ulaşım kolaylığına, alabildiğine konfor ekleyen Divan Istanbul, hem iş seyahati hem de turistik ziyaret yapan konukların beklentilerini karşılıyor. 
Tesiste toplam 191 oda bulunuyor. Odalarda; kasa, kablosuz internet, minibar, telefon, yastık menüsü, LCD TV, merkezi ısıtma ve soğutma, uydu yayını ve saç kurutma makinesi bulunuyor. 
Spa merkezi, kapalı restoran, toplantı salonu, lobi bar, otopark, kuru temizleme, kapalı havuz, telefon ve faks hizmetleri de tesisin misafirlerine sunduğu olanaklar arasında bulunuyor.